Najlepszy polski serwer metin2
Witam Piszę podanie na GM'a bo widzę że ktoś stracił.
Imię: Sebastian
Zainteresowania: Interesuje się piłką nożną i informatyką
Dla czego chcę być GM?: Ponieważ znam duzo Komend i miałem już własny server i chcę pomogać innym graczom.
Czego oczekujesz: Serwer jest dobry i niczego więcej od niego nie oczekuje.Tylko żeby długo wytrzymał.
O sobie: Jestem spokojnym przeciętnym 15-nasto latkiem. Zadbam o to aby na serwerze nikt nie używał nie legalnych programów. Interesuję się informatyką jak wyżej jest napisane. W metina2 gram już ponad 2,5 roku więc nie będę nie ogarniętym GM'em. Proszę o trzeźwe rozpatrzenie mojego podania.
Miłego dnia
Ostatnio edytowany przez Fitaaa (2011-03-01 13:26:38)
Jestem na neutral,za mało napisałeś
Imię: Kamil
Zainteresowania: Gry Komputerowe,Sport(piłka nożna,siatkówka itd),Muzyka,Dziewczyny xDD.
Dla czego chcę być GM? na tym serVie: Znam Komędy GMa,regulamin,miałem swoje serwery hamachi(5)
a również 2 dedyki,chciałbym pomóc innym Graczą aby mogli spokojnie grać nie z noobami i wgl.
Czego oczekujesz: Serwer jest dobry i niczego więcej od niego nie oczekuje.Tylko żeby długo wytrzymał. [Cytat Fitaa]
O sobie: Jestem spokojnym przeciętnym 15-nasto latkiem. Zadbam o to aby na serwerze nikt nie używał nie legalnych programów. Interesuję się informatyką jak wyżej jest napisane. W metina2 gram już ponad 2,5 roku więc nie będę nie ogarniętym GM'em. Proszę o trzeźwe rozpatrzenie mojego podania.
Z poważaniem: MrSzoku ; )
PODANIE NA GM!
1.Na początku mojego podania chciałbym się przedstawić. Mam na imię Damian i mam 16lat, pochodzę z Łowiska. Poświęcam około 3-4 godziny dziennie na siedzenie przed komputerem.
2. Obecnie chodzę do klasy 3 gimnazjum Na co dzień uprawiam sport. Chodzę na siłownię i dużo biegam.
3. Interesuję się polityką. Nie żeby przeglądał na okrągło jakieś posty o polityce ale lubię w telewizji pooglądać posiedzenia sejmu.
4.Jako GameMaster robiłbym to co należy do obowiązków GM, a mianowicie pomagałbym innym w sposób jaki mona zwytrzymac, tępił cheaterów a dalsze sytuacje można zaobserwowac w grze po moim zachowaniu itp.
5. Kontakt ze mna:
- gg (2151133)
- e-mail (olo155@onet.eu)
- skype (Damian.wawer1)
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania
Pozdrawiam Tower
Ostatnio edytowany przez tower1212 (2011-03-02 16:08:10)
Jestem na tak.Tower ma duże doświadczenie jako GM.Jeden z najlepszych GM jakich znałem